Dar gelen ayakkabı nasıl genişletilir?


Hemen hemen hepimizin hayatımız boyunca ayakkabı sıkmasıyla karşılaşmışızdır. Çok beğenerek aldığınız ayakkabınız ayağınıza olmuyorsa, vuruyorsa işte yapmanız gerekenler..


1.Yöntem

Buzdolabı poşedinin yarısına kadar su koyup ağzını bağlayın. Poşetleri ayakkabılarına içine yerleştirip buzluğun boş bir yerine koyup poşetteki sular donana kadar yaklaşık 2-3 saat bekletin.


Buzluktan çıkarttığınız ayakkabıları oda sıcaklığında,içindeki buzlar eriyene dek bekletilir.Poşetleri ayakkabıyı giyin.

2.Yöntem

Gazete kağıtlarını su ile veya sirkeyle ıslatıp sıkın, fazla suyunu alın. Islak gazete kağıtlarını buruşturup ayakkabının içine koyun, 1 gece bekletin.


Ertesi gün gazeteleri çıkarıp, ayakkabıyı kurumaya bırakın. Ayakkabınız narin ve pahalı bir ayakkabıysa bu yöntem sizin için uygun değildir.

3.Yöntem

Yulafları bir gece suda bekletin, ertesi gün suyu süzüp, ayakkabıları yulafla doldurun. 1-2 gün bekletin ve ayakkabılar giyilmeye hazır.

4.Yöntem

Ayakkabınızın içine geceden patates koyup bekletin. Ertesi gün giyebilirsiniz.

5.Yöntem

Ayakkabınızı açmanın en kolay yollarından biri profesyonel yardım almaktır. Ayakabılarınızı ayakkabıcıya götürün ve ayakkabıcı ayakkabınıza gerdirme işlemi uygulasın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar